Promotion Partner is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van creatieve, dynamische en functionele websites.

Bij de ontwikkeling en design van uw website staat u als klant centraal. Wij denken actief met u mee en ontwikkelen voor u een technisch en communicatief goede website.

Website's worden altijd opgeleverd met een krachtig en betrouwbaar Content Management System (CMS). Met behulp van het CMS Joomla! stellen wij u in staat uw website op eenvoudige wijze te beheren. U heeft hiervoor geen enkele technische kennis nodig. Joomla! werkt eenvoudig en snel via uw browser. U kunt daarom vanaf elke locatie uw website beheren. U kunt direct uw aanpassingen terug zien op de website. Dit is uniek voor een content management systeem en biedt u veel gebruiksgemak tijdens het beheren van uw website.

Hosting en beheer

Om ervoor zorgen dat uw website optimaal beschikbaar is, is het van belang dat uw website gehost wordt bij een betrouwbare en solide partij. Wij bieden u de mogelijkheid om uw website bij ons te hosten. Wij maken hiervoor een passend hostingpakket voor u klaar. Uiteraard verzorgen wij ook graag uw website met gebruikmaking van uw bestaande hosting-provider.

Ook voor het onderhoud van uw website staan wij graag voor u klaar. We hanteren voor het ondehoud aan uw website een vast uurloon. Vraag ons naar de vele mogelijkheden.

 

Contact

Bent u geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op via de contact-pagina.

Nieuwe technologie

Onze hosting is ondergebracht op servers in een geheel redundant uitgevoerd platform (Clusterhosting). Deze enterprise storage biedt de hoogst mogelijke beschikbaarheid van uw data, zoals uw website en e-mail.

Joomla!

Wij maken gebruik van de nieuwe versie van Joomla!. Joomla! is één van de meest krachtige en veelgebruikte Open Source CMSen ter wereld. Het is eenvoudig te installeren, simpel te beheren en betrouwbaar.